Krämig sill med äpple, pepparrot och gräslök

Sill är ett måste till årets alla högtider. Gör egen krämig sill med majonnäs och crème fraiche som bas. Äpple bidrar med sötma, pepparrot ger sillen en pepprig smak och tack vare gräslök får den också en mild löksmak.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Gör så här
06:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1078 KJ / 258 kCal
Fett20 g
Salt2 g
Kolhydrater14 g
Protein6 g
Kommentarer
8 stKan man använda inläggningssill om den är 1-2-3 lagrad själv?
Josefine
Hej Josefine! Ja, det går fint! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hej! Kan jag använda pepparrot i tub?
Susanne
Hej Susanne! Ja, det går fint. Du kan ju börja lite försiktigt och smaka av sen i fall den är stark. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hej! Hur långt innan kan man göra denna sill inför att den ska ätas?
Sandra
Hej Sandra! Två dagar i förväg går bra! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket