Denna rödbetssmoothie är fylld av nyttigheter och har en vackert lila färg. Avokado och banan gör den len och krämig. En perfekt lunch när du behöver äta på språng.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2017
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna-clara
2019-01-08Ska rödbetorna vara råa eller tillagade?
Redaktionen ICAse
2019-01-08Hej Anna-Clara! De ska vara råa när du mixar denna smoothie. Hälsningar Michelle
Amanda
2017-11-03Riktigt god, smakade mycket bättre än förväntat!
Siri
2017-10-23Smakar matigt och dem mättar bra. Man bör se den mer som mat än som en smoothie för den är inte särskilt söt som smoothies ofta är.