Krämig rödbetssmoothie med grönkål

Denna rödbetssmoothie är fylld av nyttigheter och har en vackert lila färg. Avokado och banan gör den len och krämig. En perfekt lunch när du behöver äta på språng.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2017

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi557 KJ / 133 kCal
Fett6 g
Salt0.07 g
Kolhydrater15 g
Protein3 g
Kommentarer
6 stEn fråga: det står att flera av era smoothies funkar som lunch. Enligt flera källor bör en en lagom lunch- eller middagsmåltid bör ge 400-700 kcal och cirka 20 gram fett. Era smoothies ger betydligt mindre än så. Är det därför rimligt att kalla dem en "lunch"?
Ulf
Ska rödbetorna vara råa eller tillagade?
Anna-clara
Hej Anna-Clara! De ska vara råa när du mixar denna smoothie. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Riktigt god, smakade mycket bättre än förväntat!
Amanda
Smakar matigt och dem mättar bra. Man bör se den mer som mat än som en smoothie för den är inte särskilt söt som smoothies ofta är.
Siri
Frisk och god smoothie. Hade med den i bilen när jag skulle på kundmöte och inte hann med att äta lunch.
Jennifer
Gjorde rödbethssmoothien - den smakade apa. Färgen var inte "vackert rödlila" den såg ut sonm levrat blod. Äcklig tyckte alla i min familj.
Eva