Krämig ramen med ägg

Vill du ha en enkel, god och prisvärd middag? Prova den här rätten där snabbnudlar serveras som en krämig ramen – och det enda som behöver tillsättas är ägg, majonnäs och vitlök.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2022

Gör så här
00:08:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1937 KJ / 463 kCal
Fett31 g
Salt3 g
Kolhydrater25 g
Protein19 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
16 stMinskade mängden vatten till 4 dl. Gillar inte snabbnudlar eller deras kryddblandning - tog äggnudlar & blandade i miso & gochujang i "såsen". Lade till cashew då jag ville ha mer krisp. Blev mycket gott! (Sannolikt utan mina ändringar också!)
Cecilia
En favorit hemma!
Emma
De blev jätte vattnigt. Inte alls krämigt med mängden vatten det står i receptet. Jag skulle använda 1.5-2Dl per portion nästa gång. Väldigt gott och fint annars
Michelle