Krämigt och krispigt; ja tack! Potatissallad med smaker av både dijon, kapris och gräslök. För det där perfekta crunchen så använd gärna panko när du panerar zucchiniskivorna. De hackade pumpakärnorna adderar det lilla extra. Fräscht och gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2022
Kontrollera noga innehållet i senapen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot majsstärkelse och välj glutenfritt ströbröd istället för panko.
Gör laktosfri: välj laktosfri creme fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut creme fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Så otroligt gott! Efter att ha läst kommentarerna kryddade jag extra med lite andra kryddor. En solklar fempoängare
Alexandra
2022-05-13Jag hade bara svarta bönor men det blev jättebra det med. Använde panko o ganska mycket chili.
Björn
2021-07-23Gott! Jag lade till parmesan i paneringen på zucchinin vilket lyfte smakerna.
Therese
2021-05-27