Pesto, parmesan och grillad paprika ger karaktär åt den här krämiga pastasalladen fullmatad med italienska smaker. En snabblagad matig sallad för buffébordet som passar utmärkt till italienska charkuterier som salami och prosciutto.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri pesto och byt ut gräddfil och ost mot mjölkproteinfria ersättningsalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost och pesto utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Underbar!!!!
Jeanette
2022-07-13Fräscht och matigt. Skall prova pesto med chili och tomat nästa gång.
Adina
2020-06-05Det ser gott ut när man har tillagat måltiden o smakar underbart
Eva
2013-07-30