Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

60 MIN | Medel

Grillad korv med krämig taco potatissallad

Ett matigt och gott recept på grillad korv med krämig potatissallad med smak av taco. Du gör potatissalladen av potatis, tomat, majs, purjo, gräddfil och babyspenat. Servera till korven och smaksätt med rostad lök.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och koka potatisen, låt den svalna. Skär potatisen och tomaterna i bitar. Låt majsen rinna av. Ansa och skiva purjolöken. Blanda kryddmixen med gräddfilen. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Blanda potatisen med resten av ingredienserna. Vänd ner gräddfilen. Grilla korven.
  3. Servera potatissalladen med den grillade korven.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kryddmixen och korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 900 g potatis
  • 2 tomater
  • 1 burk majskorn (à 340 g)
  • 1/2 purjolök
  • 2 msk taco kryddmix
  • 2 dl gräddfil
  • salt och peppar
  • 65 g babyspenat
  • 1 dl rostad lök
  • 500 g grillkorv
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2628 kJ / 628 kCal