Krämig pasta med kyckling

Pasta i krämig sås smaksatt med basilika, vitlök och parmesan. Kycklingen steks i en oljad panna till dess att den fått fin färg. Tomathalvor läggs ned mot slutet, därefter sänks värmen och créme fraiche vänds ned för att få den krämiga konsistensen. Servera sedan den nykokta pastan med kycklingsåsen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2014

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2469 KJ / 590 kCal
Fett20 g
Salt0.87 g
Kolhydrater55 g
Protein45 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
50 stReceptet/ingredienserna och beskrivningen får jag inte ihop ;-) Men det är väl ingen som orkar lägga energi på så enkla recept ? Eller så är det jag som felar ;-)
Micael
Enkelt, snabbt och gott!!
Jowan
Mycket gott, och enkelt.
Johan
Gott och enkelt dock tog jag dubbelt av crème fraichen skulle blivit ganska torrt annars
Rosalie
Jag la till två teskedar honung och hackad basilika till såsen och toppade med finriven Grana Padano. Blev en supergod och enkel middag!
Louise
Mycket bra och enkelt recept
Åsa
Överraskande gott o enkelt
Maria
Enkel o gott
Natalia
Fantastisk gott och enkelt, alla i familjen åt m god aptit. Använde rester av en grillad kyckling. Tog vanlig créme fraiche + 3 vitlöksklyftor och ca 1 dl parmesan. Samt lite sambal oleke. Tillsatte även 2 dl pastavatten.
Johanna
Vart tog vitlök och basilika vägen???
Gunilla