Krämig matjessill med äpple, rödlök, ägg och smetana

Betyg 4.9 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
4.9Världens godaste
Krämig matjessill med äpple, rödlök, ägg och smetana

Nu äntligen är det sommar, och då är det dags för det enklaste av det godaste: sillmacka! Först slänger du ihop en härligt krämig sillblandning med äpple, rödlök, ägg och smetana. Sen ”brer” du ut den på ett krispigt knäckebröd. Varsågod och njut.

Krämig matjessill med äpple, rödlök, ägg och smetana

Ingredienser

4 portioner
2 ägg
1 förp matjessill (gärna delikatessmatjessill, à 270 g)
1/2 grönt äpple
1/2 rödlök
1 dl smetana
salt
peppar
1/2 kruka dill
4 skivor knäckebröd

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Supergod, alltid till sillbordet!

    Christina

  • Min favorit bland sillsallader

    Jenny

Näringsvärde per portion

Energi1212 KJ / 290 kCal
Fett19 g
Salt3.26 g
Kolhydrater19 g
Protein10 g

Testa liknande recept

  • Gubbröra med matjessill
    Betyg 4.4 av 5.242 personer har röstat
    Receptet har 39 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Annas nubberöra
    Betyg 3.5 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad