Krämig köttfärsgryta med paprika

En krämig köttfärsgryta ligger helt i tiden, särskilt en lite ruggig dag. Denna innehåller allt från paprika, tomatpuré, grädde, buljong och oregano. Detta får puttra ihop med köttfärsen innan grytan är redo att avnjutas ihop med ris och rivna morötter. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2025

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3261 KJ / 778 kCal
Fett45 g
Salt4 g
Kolhydrater55 g
Protein38 g

Kommentarer
20 stGjorde detta recept fast på nyttigare viss hade vitlök gul lök två röda paprikor ock en bruk champinjoner sen hade milda 4% fora istället för vispgrädde
Elisabeth
Snabbt, enkelt och supergott!
Tove
Det var mycke gott. Nästa gång minskar på vattnet.
Marianne
Gott hade i lite mer kryddor
Gun
Gott, följde tips och la till mer kryddor, lite paprikapulver och spiskummin.
Louise
Det här receptet passade inte smaklökarna, blaskigt, smaklöst! Försökte piffa upp rätten med lite mer kryddor men kändes som grundens smaker var väldigt dominanta och svårt att krydda över. Lär inte tillagas någon mer gång . Tumme ner för denna rätt!
Linda
Gott ,bara att krydda upp det lite efter tycke och smak
Caroline
Helt ok men ingen smaksensation. Dessutom väldigt lam i smakerna men slängde i chiliflakes och då blev det bättre. Jag tog inte heller allt vatten för såg att det då skulle ha blivit alldeles för vattnigt.
Therése
Får hålla med Malin. Tror man kan ha mindre vatten och mer kryddor, annars är det rätt smaklöst.
Michael
Jättegod och enkel. Hade i lite mer kryddor och grädde.
Ida