Krämig gnocchi med kalkonfilé

Betyg 3.5 av 5.
28 personer har röstat
2
Krämig gnocchi med kalkonfilé

Här serveras en krämig gnocchi med kalkonfilé till middag. Ett matigt och mycket lättlagat recept. Kalkonen skivas och steks och kryddas med salt och peppar. När gnocchin kokat färdigt vänds den i crème fraiche och får koka upp igen. Avnjut med tomater, persilja och en rucolasallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2015

Krämig gnocchi med kalkonfilé

Ingredienser

2 portioner
ca 400 g kalkonfilé
2 msk persilja
2 tomater
2 port potatis gnocchi
1 tsk olja
salt
peppar
2 dl lätt crème fraiche (med paprika och chili)
1/2 dl vatten
65 g rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
28 personer har röstat

Kommentarer

Överraskande het och mycket god

Nina

2020-07-09

Inte i min smak.

Dagmar

2015-09-15

Näringsvärde per portion

Energi3119 KJ / 741 kCal
Fett19 g
Salt3.4 g
Kolhydrater82 g
Protein59 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Pastagnocchi med bacon och salvia
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gnocchigratäng med svamp och mozzarella
Betyg 4.6 av 5.
41 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gnocchi i tomatsås med stekt halloumi
Betyg 4.4 av 5.
59 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostas med krämig gnocchi
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskpasta med majs och tomat
Betyg 3.8 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatisgnocchi med kassler och svamp
Betyg 3.2 av 5.
62 personer har röstat
Under 30 min att tillaga