Krämig gnocchi med kalkonfilé

Betyg 3.5 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Krämig gnocchi med kalkonfilé

Här serveras en krämig gnocchi med kalkonfilé till middag. Ett matigt och mycket lättlagat recept. Kalkonen skivas och steks och kryddas med salt och peppar. När gnocchin kokat färdigt vänds den i crème fraiche och får koka upp igen. Avnjut med tomater, persilja och en rucolasallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2015

Krämig gnocchi med kalkonfilé

Ingredienser

2 portioner
ca 400 g kalkonfilé
2 msk persilja
2 tomater
2 port potatis gnocchi
1 tsk olja
salt
peppar
2 dl lätt crème fraiche (med paprika och chili)
1/2 dl vatten
65 g rucola

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Överraskande het och mycket god

    Nina

  • Inte i min smak.

    Dagmar

Näringsvärde per portion

Energi3119 KJ / 741 kCal
Fett19 g
Salt3.4 g
Kolhydrater82 g
Protein59 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Pastagnocchi med bacon och salvia
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gnocchi i tomatsås med stekt halloumi
    Betyg 4.3 av 5.63 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatisgnocchi med kassler och svamp
    Betyg 3.2 av 5.62 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tonfiskpasta med majs och tomat
    Betyg 3.8 av 5.44 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostas med krämig gnocchi
    Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad