Krämig fisksoppa med dill och rotfrukter

En krämig fisksoppa med många vackra färger. Soppan är lättlagad och passar perfekt som värmande lunch eller middag. Servera den härligt doftande soppan tillsammans med nygräddade minibaguetter.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2013

Ingredienser
6 portioner
300 g frysta torsk och laxtärningar
6 minibaguetter fullkorn
5 dl kyld fisk och skaldjurssoppa
5 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
2 1/2 dl matlagningsgrädde
550 g frysta rotfrukter
1 ask (à 20 g) färsk dill
salt
peppar
1 citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2429 KJ / 578 kCal
Fett23.3 g
Kolhydrater62.9 g
Protein27.3 g
Kommentarer
10 stSmidigt och gott som bas när man har bråttom. Kan piffas till med vad man gillar när man känner för det. Toppas av räkor eller skurna färska sockerärtor T ex.
Marina
Hur många ska det räcka till?
Tom
det värkar lätt lagat
Lena