Hovmästarfisk med färskpotatis och babyspenat
Hovmästarfisk med färskpotatis och babyspenat tillagar du lätt. Varmrökt fisk med hovmästarsås är riktigt mumsigt. Med lite röd lök och kapris på toppen gör du rätten fenomenal.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007
Ingredienser
4 portioner
400 - 500 g varmrökt fisk t ex kippers eller laxfilé
3 - 4 msk hovmästar- eller gravlaxsås
2 dl gräddfil
1 msk hackad dill
2 krm salt
1 krm svartpeppar
1/2 liten rödlök
2 - 3 msk kapris
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på hovmästar- eller gravlaxsåsen.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot ett sojabaserat alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer