Hovmästarfisk med färskpotatis och babyspenat

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Hovmästarfisk med färskpotatis och babyspenat

Hovmästarfisk med färskpotatis och babyspenat tillagar du lätt. Varmrökt fisk med hovmästarsås är riktigt mumsigt. Med lite röd lök och kapris på toppen gör du rätten fenomenal.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007

Hovmästarfisk med färskpotatis och babyspenat

Ingredienser

4 portioner
400 - 500 g  varmrökt fisk t ex kippers eller laxfilé
3 - 4 msk  hovmästar- eller gravlaxsås
2 dl  gräddfil
1 msk  hackad dill
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar
1/2   liten rödlök
2 - 3 msk  kapris

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på hovmästar- eller gravlaxsåsen.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot ett sojabaserat alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sillröra med kavringssmul
Betyg 3.1 av 5.
110 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mikes specialare
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Helgrillad fisk
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingtaco med avokado
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig dillpotatis
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparris- och ostpastejer
Betyg 3.1 av 5.
24 personer har röstat
Under 60 min att tillaga