Krämig choklad med pumpakärnor

Krämig choklad med pumpakärnor är en efterrätt med lyxig känsla. Vispa ägg samt socker och blanda med det smälta chokladsmöret. Häll i ugnssäkra glas eller formar och toppa med pumpakärnor före gräddning. Servera gärna med aprikoser i vitt vin.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Gör så här
00:08:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1775 KJ / 424 kCal
Kommentarer
2 stKrämig och god! Väldigt mättande dock. Smakar som en kladdigare kladdkaka ungefär. Tyckte dock inte det var så gott med pumpakärnor till, hade varit bättre med bär och/eller grädde
Jennifer
Himelskt! men jag hade dem lite längre i ugnen, nästan dubbla tiden - de blev ändå krämiga. Tror att jag hade för tjocka byttor åt dem och att dessa 'stal' lite av värmen. kan bli för mycket mörk chokladsmak för barnen (jag tog 70%)
Lena