Krämig äppelsill från grunden

6
0
Krämig äppelsill från grunden

En frisk och krämig sill med många olika konsistenser. Äpple ger fräsch syra och sellerin bidrar med gott krisp. En ny favorit på midsommarbordet!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Krämig äppelsill från grunden

Ingredienser

8 portioner
1 dl
äppelcidervinäger
1 dl
strösocker
1 dl
vatten
2
burkar inläggningssill (à 420 g)
1
litet syrligt äpple (gärna aroma)
1
selleristjälk
1 dl
gräddfil
1/2 dl
majonnäs
1 msk
finrivet citronskal
2 msk
finskuren gräslök
1 msk
honung
1 krm
salt
1 krm
svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1897 KJ / 453 kCal
Fett 30 g
Salt 6.81 g
Kolhydrater 29 g
Protein 17 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept