Kräm på inlagd kronärtskocka

Betyg 3.3 av 5.
66 personer har röstat
0
Kräm på inlagd kronärtskocka

En festlig kräm på inlagd kronärtskocka på burk blir ett milt och mångsidigt tillbehör med ren smak av kronärtskocka. Inte minst till charkbrickan, eller som ”spread” på knapriga kex och crostini. Eller som dipp till krispiga grönsaksstavar!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2016

Kräm på inlagd kronärtskocka

Ingredienser

4 portioner
1   burk kronärtskockshjärtan (à 400 g)
1   hackad vitlöksklyfta
3 msk  rapsolja
3 msk  olivolja
1/2 tsk  salt
1 krm  nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
66 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi949 KJ / 227 kCal
Fett20 g
Salt1 g
Kolhydrater10 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Röra på kronärtskockshjärtan
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kronärtskockskräm
Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varm sallad på marinerade kronärtskockor
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tortellinisoppa med kronärtskocka
Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Friterad kronärtskocka
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marinerade kronärtskockshjärtan med pastrami
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga