Kräm på inlagd kronärtskocka

66
0
Kräm på inlagd kronärtskocka

En festlig kräm på inlagd kronärtskocka på burk blir ett milt och mångsidigt tillbehör med ren smak av kronärtskocka. Inte minst till charkbrickan, eller som ”spread” på knapriga kex och crostini. Eller som dipp till krispiga grönsaksstavar!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2016

Kräm på inlagd kronärtskocka

Ingredienser

4 portioner
1 burk kronärtskockshjärtan (à 400 g)
1 hackad vitlöksklyfta
3 msk rapsolja
3 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

66

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 949 KJ / 227 kCal
Fett 20 g
Salt 1 g
Kolhydrater 10 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden