Detta avancerade recept är en perfekt förrätt som du tillagar på drygt en timme. Kräfttimbal i gelé med ruccolasås är läckra rullar av kräftstjärtar, sherry och crème fraiche. På timbalen serveras en god vitvinsgelé och fräsch sås av ruccolasallad.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005
Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden. Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vi tog frysta kräftor och det blev jättegott, speciellt ruccolasåsen var bara så god.
Karin
2009-11-16Detta var sannerligen inte värt tiden och besväret att laga. Kräftstjärtar på burk är ingen hit. Inte heller ruccolasåsen är värd att laga.
Camilla
2006-12-17