Cajun-kryddade "svenska" kräftor

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Cajun-kryddade "svenska" kräftor

Spännande kräftor i lag med smak av Louisiana. För att få fram den rätta cajunsmaken blandar du en lag med vatten, öl, havssalt, lökpulver, vitlökspulver, svartpeppar, kajennpeppar, chilipulver och honung. Låt stå svalt i ett dygn.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2002

Cajun-kryddade "svenska" kräftor

Ingredienser

1 kg
1 kg  kräftor
2 l  vatten
2 dl  folköl
1 msk  havssalt
1 tsk  lökpulver
1 tsk  vitlökspulver
1 krm  svartpeppar
1 1/2 krm  kajennpeppar
1 1/2 krm  chilipulver
3/4 dl  honung

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri öl.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Runes heta kräftor
Betyg 4.6 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cajunkräftor
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kräftcappuccino
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kräftsoppa (grundrecept)
Betyg 4.3 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ost- och kräftrulle med dill och gurka
Betyg 3.7 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jordnöts-rub
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga