Cajun-kryddade "svenska" kräftor

5
0
Cajun-kryddade "svenska" kräftor

Spännande kräftor i lag med smak av Louisiana. För att få fram den rätta cajunsmaken blandar du en lag med vatten, öl, havssalt, lökpulver, vitlökspulver, svartpeppar, kajennpeppar, chilipulver och honung. Låt stå svalt i ett dygn.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2002

Cajun-kryddade "svenska" kräftor

Ingredienser

1 kg
1 kg kräftor
2 l vatten
2 dl folköl
1 msk havssalt
1 tsk lökpulver
1 tsk vitlökspulver
1 krm svartpeppar
1 1/2 krm kajennpeppar
1 1/2 krm chilipulver
3/4 dl honung

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri öl.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer