Crostini med dillkräm, kräftstjärtar och kronärtskocka

5
4
Crostini med dillkräm, kräftstjärtar och kronärtskocka

En fyllig dillkräm gjord på nyttig kvarg breds på de krispiga crostinisen och toppas med en bit kronärtskocka och en kräftstjärt. Du och dina gäster kommer definitivt ha svårt att bara ta en bit...

Crostini med dillkräm, kräftstjärtar och kronärtskocka

Ingredienser

4 portioner
1/2 baguette
1 msk olivolja
1/2 burk kräftstjärtar (à 360 g)
1/2 burk marinerade kronärtskockshjärtan (à 290 g)

Dillkräm

1 dl kvarg (10%)
4 stjälkar dill
1 tsk pressad saft av citron
2 krm salt
1 krm mald vitpeppar

Garnering

små dillkvistar

Gör så här

Tips

Är tiden knapp kan man köpa crostinin färdig i påsar.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Ulrika

2008-12-30

Jättegott! Gjorde detta för några år sedan, och det blev mycket lyckat på festen. Men sedan har jag inte kunnat komma på var jag hittade receptet... Blev jätteglad att jag hittade det igen!

Britt-inger

2003-10-17

Mycket gott men istället för kesella kan man andvända creme fraiche.

Lucyna

2003-08-29

Jätte gott! Mmm, mmm, mmm.