Crostini med dillkräm, kräftstjärtar och kronärtskocka

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
4
Crostini med dillkräm, kräftstjärtar och kronärtskocka

En fyllig dillkräm gjord på nyttig kvarg breds på de krispiga crostinisen och toppas med en bit kronärtskocka och en kräftstjärt. Du och dina gäster kommer definitivt ha svårt att bara ta en bit...

Crostini med dillkräm, kräftstjärtar och kronärtskocka

Ingredienser

4 portioner
1/2 baguette
1 msk olivolja
1/2 burk kräftstjärtar (à 360 g)
1/2 burk marinerade kronärtskockshjärtan (à 290 g)

Dillkräm

1 dl kvarg (10%)
4 stjälkar dill
1 tsk pressad saft av citron
2 krm salt
1 krm mald vitpeppar

Garnering

små dillkvistar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Jättegott! Gjorde detta för några år sedan, och det blev mycket lyckat på festen. Men sedan har jag inte kunnat komma på var jag hittade receptet... Blev jätteglad att jag hittade det igen!

Ulrika

2008-12-30

Mycket gott men istället för kesella kan man andvända creme fraiche.

Britt-inger

2003-10-17

Jätte gott! Mmm, mmm, mmm.

Lucyna

2003-08-29

Testa liknande recept

Sallad med kräftor, dill och krutonger
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kroncocktail
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kräftsnittar med kronärtskocka och tomat
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Burek med Västerbottensost
Betyg 4.5 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Västkustpaj
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kräftskagen
Betyg 4.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga