Crostini med dillkräm, kräftstjärtar och kronärtskocka
En fyllig dillkräm gjord på nyttig kvarg breds på de krispiga crostinisen och toppas med en bit kronärtskocka och en kräftstjärt. Du och dina gäster kommer definitivt ha svårt att bara ta en bit...
Ingredienser
4 portioner
1/2 baguette
1 msk olivolja
1/2 burk kräftstjärtar (à 360 g)
1/2 burk marinerade kronärtskockshjärtan (à 290 g)
Dillkräm
1 dl kvarg (10%)
4 stjälkar dill
1 tsk pressad saft av citron
2 krm salt
1 krm mald vitpeppar
Garnering
små dillkvistar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott! Gjorde detta för några år sedan, och det blev mycket lyckat på festen. Men sedan har jag inte kunnat komma på var jag hittade receptet... Blev jätteglad att jag hittade det igen!
Ulrika
2008-12-30Mycket gott men istället för kesella kan man andvända creme fraiche.
Britt-inger
2003-10-17Jätte gott! Mmm, mmm, mmm.
Lucyna
2003-08-29