En fyllig dillkräm gjord på nyttig kvarg breds på de krispiga crostinisen och toppas med en bit kronärtskocka och en kräftstjärt. Du och dina gäster kommer definitivt ha svårt att bara ta en bit...
Är tiden knapp kan man köpa crostinin färdig i påsar.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
5
4 st
Kommentarer
Ulrika
2008-12-30
Jättegott! Gjorde detta för några år sedan, och det blev mycket lyckat på festen. Men sedan har jag inte kunnat komma på var jag hittade receptet... Blev jätteglad att jag hittade det igen!
Britt-inger
2003-10-17
Mycket gott men istället för kesella kan man
andvända creme fraiche.
Kommentarer
Ulrika
2008-12-30Jättegott! Gjorde detta för några år sedan, och det blev mycket lyckat på festen. Men sedan har jag inte kunnat komma på var jag hittade receptet... Blev jätteglad att jag hittade det igen!
Britt-inger
2003-10-17Mycket gott men istället för kesella kan man andvända creme fraiche.
Lucyna
2003-08-29Jätte gott! Mmm, mmm, mmm.