Pirog med kräftstjärtar och crème fraiche

Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
0
Pirog med kräftstjärtar och crème fraiche

Testa att göra dina piroger med kräftstjärtar och crème fraiche. Supergott och enkelt! Servera pirogerna tillsammans med en god soppa eller bara som de är.

Pirog med kräftstjärtar och crème fraiche

Ingredienser

4 portioner
1   burk kräftstjärtar i lake (à 390 g)
1 dl  smaksatt crème fraiche t ex tomat- och basilika
1 msk  konc hummerfond
salt och peppar
ca 275 g  färdigkavlad, kyld smördeg
1   äggula

Gör så här

I näringsberäkningen ingår tomatsoppa och ett äpple.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2290 KJ / 550 kCal
Fett29.4 g

Testa liknande recept

Polska pierogi med färs- och surkålsfyllning
Betyg 4.6 av 5.
34 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammkorvspirog med rosmarin och chèvre
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Piroger med rotselleri och ädelost
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kräft- och hummersoppa med taleggio
Betyg 3.6 av 5.
26 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Torskrygg med hummersås och potatisgratäng
Betyg 4.3 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Enkel fisk- och skaldjursgryta
Betyg 3.5 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga