Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Dilliga gurksnittar

Grönsaksdipp i tilltuggstappning! Gurkbitar fylls här med dippmix. Välj den smak du gillar bäst, t ex dill och gräslök. Kräftstjärtar kan bytas mot räkor eller kallrökt lax.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2012
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär gurkan i ca 2 cm breda bitar. Gröp ur dem lite med en sked.
  2. Blanda kvargn med dippmixen.
  3. Fördela röran i gurkbitarna. Toppa med kräftstjärtar och en dillvippa.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 gurka
  • 1 burk kvarg (10%, à 250 g)
  • 1 påse dipmix t ex med dill och gräslökssmak
  • kräftstjärtar
  • dillvippa
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer