En spännande och lite exotisk variant av köttfärssås med härliga smaker av chili, kanel, grädde, tomat, spiskummin, sambal oelek och blomkål. Servera den aptitliga köttfärssåsen med nykokt ris och fräsch babyspenat. Enkelt, snabblagat och mycket gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
20 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Agneta
2020-09-19Så gott min man tyckte lite starkt men de inget problem lite mer grädde till han 👌🏻de här äter vi igen Agneta G
Annika
2020-09-03Tycker det var gott ! Gillar att blomkålen är lite hård så det blir lite tuggmotstånd.
Kim
2020-03-01Ganska tråkig i smaken och blomkålen bör tillagas separat då det tar för lång tid för den att bli klar i stekpannan. 3/5