Köttfärspytt

En trevlig köttfärspytt bjuder vi här på, med potatis, lök och paprika i mitten. Köttfärsen, lökarna och paprikorna får en fin smak av smör när de fräser i pannan och efteråt kan du tillsätta lite saltgurka som smakhöjare tillsammans med potatisen.

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2241 KJ / 536 kCal
Kolhydrater14 g
Kommentarer
16 stSupergott o enkelt! Jag hade zuccini hemma så jag tog med en bit. Jag tyckte gurkan va pricken över i:et
Tomita
Lätt vardagsmat.Själv hade jag i mer grönsaker som gav mer färg och fräschör(några selleristjälkar och mer paprika),lite färsk basilika och starkare kryddning.Cayenne eller chilipeppar ger mer sting.FÄrsk chili går också bra.
Cecilia
Lättlagad vardagsmat som smakar gott,men själv hade jag i mer grönsaker
Cecilia
Bra vardagsmat. Kommer att hoppa över gurkan till nästa gång, och lägga bakplåtspapper under potatisen. Maken tyckte att det var lita smaklöst, kommer att prova med taco-krydda, och yougurt med vitlök.
Katja
Lagade detta igår. Kryddade köttfärsen som emma gjorde med en påse taco krydda och matlagnings youghurt med vitlök. Kommer defenetivt göra detta igen....Super gott!
Frida
Testa med vitkåls strimlor .Det bilr jätte gott.
Marcus
Tyckte denna rätt var riktigt smaklös. Just därför var den inte ens populär hos barnen.
Agneta
Använd gärna bakplåtspapper under potatisen för att underlätta diskningen sedan. Lite pefferoni ger mer smak.
Teresia
Jättegott. Gör mer än 4 port. till 2 vuxna och 2 tonåringar.
Elisabeth
Saltgurkan var INTE populär hos barnen. Nästa gång kan det bli LITE ättiksgurka istället.
Martin