En köttfärsgratäng med makaroner är perfekt att göra om man ofta återkommer till köttfärssås och spaghetti. Nästan samma ingredienser, men i ett litet annorlunda format! Låt kokta makaroner och stekt köttfärs blandas med ägg och mjölk och gratineras i ugnen. Självklart toppar du den med ost och äter den med söta plommontomater.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
24 2020
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Kommentarer
Ulrika
2020-06-28Jättegod, gjorde dubbelsats. Behövs kryddas mer. När vi gjorde den gång två tog vi en pastasås med chili. Det blev supergott. Uppskattat av alla i familjen.
Anette
2020-06-12Gott men kryddade lite extra 👌🏻
Charlotte
2020-06-09Väldigt god rätt!! Den kommer vi göra om flera gånger!