Köttfärsbiffar med krämig pasta- och grönsakssallad
De klassiska köttfärsbiffarna blir en utmärkt kombination till den krämiga pastasalladen. Morötterna tillsammans med blomkål- och broccolibuketterna sätter piff på pastasalladen. Krydda med mejram och toppa med solroskärnor. Middagen är serverad!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2011
Ingredienser
4 portioner
Pasta- och grönsakssallad
2 morötter
1 rödlök
1 tsk vitvinsvinäger
1 msk olivolja
2 krm salt
1 krm peppar
300 g pasta (gärna gnocchi)
500 g frysta broccoli- och blomkålsbuketter
1 dl crème fraiche
1/2 kruka hackad mejram
3 msk solroskärnor (gärna rostade)
salt
peppar
Köttfärsbiffar
500 g nötfärs
1 msk smör eller margarin
1 tsk salt
2 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2340 KJ / 559 kCal
Fett23.9 g
Kolhydrater51.5 g
Protein34.1 g
Kommentarer