Köttbullar på högrevsfärs

Crème fraiche, kryddpeppar och ingefära sätter extra smak på dessa goda köttbullar som går hem hos både stora och små. Våra köttbullar på högrevsfärs är en självklar del av ett dignande julbord. Du kan förbereda köttbullarna dagen innan och sedan eftersteka eller värma dem i ugnen.

Gör så här
00:00:00
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi712 KJ / 171 kCal
Fett11 g
Salt2 g
Kolhydrater4 g
Protein14 g
Kommentarer
8 stPaula vilken temperatur i ugnen och hur länge?
Rose-marie
Goda köttbullar till jul! Kör köttbullarna i ugnen först och sen stek dem. Då blir det lättare och dem går inte sönder så lätt
Paula
Maken äter inte gris, så tack för saftigt recept. Finrev i lite morot i smeten. Eftersom jag inte har tålamod att trilla köttbullar till vardags blev det rejäla biffar.
Mona
Absolut de godaste köttbullarna jag gjort i hela mitt liv. Och jag har gjort många bullar.
Andréas
Supergoda köttbullar! Högrevsfärs gör stor skillnad jämfört med vanlig nötfärs, värt att prova,
Niclas
Det blir så otroligt mycket godare med blandfärs och dessutom mycket billigare!!
Robert
Otroligt goda julköttbullar! Ingefäran och kryddpepparn ger en speciell julig smak. Jag gör dom i ugnen och fryser in. Sen steks dom i smör vid serveringen. Kan verkligen rekommenderas!
Maria
Vilket är trixet för att det ska gå snabbt?
Bo arne
Hej Bo Arne! Tyvär har vi inga trix :(. Men kanske någon annan? Hälsningar Michelle
ICA-köket