Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Köttbullar med rostad lök

Supersaftiga köttbullar som är smaksatta med rostad lök och dijonsenap. Prova detta recept till julbordet, du kommer inte bli besviken! Stek köttbullarna i olja och smör för det perfekta resultatet.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2018
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 35 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda alla ingredienser och rulla till ca 35 små köttbullar (för 35 st).
  2. Stek i olja och smör tills de får färg och är genomstekta 5–10 minuter.

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller välj olja att steka i.
Gör mjölkproteinfri: välj olja att steka i.

Ingredienser

Portioner: 35 st
  • 500 g blandfärs
  • 1 dl rostad lök
  • 1 stort ägg
  • 1 1/2 msk dijonsenap
  • 3/4 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • rapsolja till stekning
  • smör till stekning
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer