Köttbullar med kryddig bönragu
Klassiska köttbullar med allt annat än klassiska tillbehör. Här serveras de tillsammans med en kryddig bönragu och ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2012
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
1 dl mjölk
1/2 dl ströbröd
500 g blandfärs
1 tsk salt
1 ägg
peppar
1 msk smör eller margarin
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
3 tomater
1/2 msk olja
1/2 tsk rosmarin
1/2 tsk flytande honung
1 förp vita bönor (à ca 380 g)
salt och peppar
1 tsk rödvinsvinäger
1 1/2 dl gräddfil
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2965 KJ / 710 kCal
Fett30.8 g
Kolhydrater68.3 g
Protein38.5 g
Kommentarer