Chili con carne med vita bönor och gräddfil

Chili con carne är en värmande köttfärsgryta som går hem hos både stora och små! Sjud ihop brynt lök, paprika och blandfärs tillsammans med vita bönor och tomatkross. Smaksätt med chilipulver, soja, salt och peppar och servera med nykokt ris och syrlig gräddfil.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2014

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2753 KJ / 658 kCal
Fett28.5 g
Kolhydrater63.1 g
Protein34.1 g
Kommentarer
Smaken av nötkött tog helt över i denna rätt. Hade ändå i tomatpuré, paprika, vitlök och spiskummin.
Rebecca
2025-01-11Så gott så så gott, gillar chilismak så!
Matti
2024-11-20Kan det verkligen vara krm chilipulver? Chilipulver brukar ju ofta användas i msk.
Danielle
2023-09-29Hej Danielle! Det står helt rätt inskrivet men det går självklart bra att smaka av med mer chilipulver. Hälsningar Elina
ICA-köket
2023-09-29