Chili con carne är en värmande köttfärsgryta som går hem hos både stora och små! Sjud ihop brynt lök, paprika och blandfärs tillsammans med vita bönor och tomatkross. Smaksätt med chilipulver, soja, salt och peppar och servera med nykokt ris och syrlig gräddfil.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
36 2014
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Eva
2023-01-07Jättegott. Hade ingen lök men tog en vitlöksklyfta och grön paprika istället. Kryddade med flera olika kryddor.
Robert
2021-04-27Behövs mer kryddor. Blir super med tabasco, chiliflakes och spiskummin
Angelica
2020-02-14jättegod och enkel rätt att laga bra för barnen att det inte är så kryddstark