Denna middag är helt klart en favorit för många. Färsen blandas med senap, kryddor och ströbrödsblandning för att sedan stekas. Låt de hemgjorda köttbullarna sjuda tillsammans med den krämiga gräddsåsen, servera med syrlig gurka och potatis. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
5 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Kommentarer
Josefine
2018-02-02Jätte gott 👍🏻
Caroline
2018-01-31Familjefavorit! Supersmarrig!
Annelie
2018-01-25Super gott 😊