Denna middag är helt klart en favorit för många. Färsen blandas med senap, kryddor och ströbrödsblandning för att sedan stekas. Låt de hemgjorda köttbullarna sjuda tillsammans med den krämiga gräddsåsen, servera med syrlig gurka och potatis. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2018
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd av vetestärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Har gjort dom flera gånger och dom är jättegoda
Anette
2022-08-29Köttbullarna blir mjöliga och trista.
Stefan
2022-08-14Jätte gott 👍🏻
Josefine
2018-02-02