Marinerade kotletter

Betyg 2.6 av 5.
87 personer har röstat
0
Marinerade kotletter

För en djupare och ännu mer smakrik middagsrätt bör du lägga kotletterna i marinad dagen innan. Servera de marinerade stekta kotletterna på en bädd av saftiga örtkryddade grönsaker och rotfrukter och komplettera eventuellt med potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1996

Marinerade kotletter

Ingredienser

4 portioner
4   fläskkotletter
1/2 dl  plockad körvel
2 msk  chilisås
1 dl  matlagningsyoghurt
salt och peppar
olivolja till stekning

Örtkryddade grönsaker

2 msk  ättiksprit (12 %)
4 msk  vatten
3 msk  socker
100 g  fänkål
100 g  zucchini
1   morot
1   rödlök
4 msk  färska, hackade örtkryddor t ex dragon, koriander och persilja
1 dl  olivolja
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
87 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Härlig ört- och vitlöksmarinad
Betyg 3 av 5.
107 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsinmarinerad fläskkotlett med paprikatapenade
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kotlett med parmesandressade primörer
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Grillad fläskkotlett
Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kycklingfiléer i marinad med grön sås
Betyg 4.1 av 5.
56 personer har röstat
Över 60 min att tillaga