Kotlett med fänkål och rispilaff

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Kotlett med fänkål och rispilaff

I den här rätten har kotletterna fått sällskap av franska smaker i form av fänkål, tomat och vitlök. Till detta serveras rispilaff – ris som kokats i fond och lök.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2012

Kotlett med fänkål och rispilaff

Ingredienser

4 portioner
1 fänkål
2 tomater
1/2 knippe knipplök
2 vitlöksklyftor
2 msk olja
1 tsk timjan
1 1/2 dl vatten
1 msk flytande honung
2 msk vitvinsvinäger
ca 900 g kotletter med ben
salt
peppar
1 msk olivolja
4 port ris (gärna basmati)
2 msk kycklingfond
1 1/2 dl gräddfil

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2696 KJ / 645 kCal
Fett19.1 g
Kolhydrater57.8 g
Protein57.9 g

Testa liknande recept

Örtig fläskkotlett med surkålsslaw
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äppelstekt kotlett med rödbetsröra
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tunn kotlett med gräddstuvad spenat och potatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kotlett i krämig sås med klyftpotatis
Betyg 4.2 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ost- och aprikosfylld kotlett
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kotlett BBQ med majskolv
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga