Kotlett med fänkål och rispilaff

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kotlett med fänkål och rispilaff

I den här rätten har kotletterna fått sällskap av franska smaker i form av fänkål, tomat och vitlök. Till detta serveras rispilaff – ris som kokats i fond och lök.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2012

Kotlett med fänkål och rispilaff

Ingredienser

4 portioner
1 fänkål
2 tomater
1/2 knippe knipplök
2 vitlöksklyftor
2 msk olja
1 tsk timjan
1 1/2 dl vatten
1 msk flytande honung
2 msk vitvinsvinäger
ca 900 g kotletter med ben
salt
peppar
1 msk olivolja
4 port ris (gärna basmati)
2 msk kycklingfond
1 1/2 dl gräddfil

Gör så här

00:01:00
00:10:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2696 KJ / 645 kCal
Fett19.1 g
Kolhydrater57.8 g
Protein57.9 g

Testa liknande recept

  • Örtig fläskkotlett med surkålsslaw
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppelstekt kotlett med rödbetsröra
    Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kotlett med ljummen pastapestosallad
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kotlett BBQ med majskolv
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ost- och aprikosfylld kotlett
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad