Matig och värmande höstgryta med korv, bönor och rotfrukter som potatis och morötter. Pepparroten ger härligt sting och god hetta om du önskar det.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
43 2012
Läs noga ingrediensförteckningarna på korven och buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Använd matfett, matlagningsgrädde och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfritt matfett och byt ut matlagningsgrädden och mjölken mot mjölkfria ris-, havre- eller sojaalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2022-10-01Enkelt och gott.
Helena
2021-09-20En klar favorit här hemma som har gjort många gånger. Prefekt rensa olika korvar från frysen-rätt. Vi tar de korvar vi har hemma o skippar bönorna
Lina
2020-01-19Bra vardagsrätt! Bytte korv mot sojakorv och grädde mot havregrädde och åt som en vegansk rätt. Helt ok!