Matig och värmande höstgryta med korv, bönor och rotfrukter som potatis och morötter. Pepparroten ger härligt sting och god hetta om du önskar det.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
43 2012
Läs noga ingrediensförteckningarna på korven och buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Använd matfett, matlagningsgrädde och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfritt matfett och byt ut matlagningsgrädden och mjölken mot mjölkfria ris-, havre- eller sojaalternativ.
Kommentarer
Lina
1/19/2020Bra vardagsrätt! Bytte korv mot sojakorv och grädde mot havregrädde och åt som en vegansk rätt. Helt ok!
Ann
10/24/2012Smakade bra, skippade dock bönorna, behövde inte redas av heller.
Ari
10/23/2012Hoppade över dillen, korv o dill passar inte ihop i min mening ;-) Men lite pepparrot hade jag i och det fanns bara där som en förnimmelse.