Korv- och kålgryta med bbq-rippel

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Korv- och kålgryta med bbq-rippel

En skvätt kvar av sommarens barbecuesås? Servera till en värmande soppgryta på falu- korv och karamelliserad vitkål. Skarva gärna med smakrikare korvar för variation.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012

Korv- och kålgryta med bbq-rippel

Ingredienser

4 portioner
400 g falukorv (gärna med hög kötthalt)
1 gul lök
1 vitkålshuvud (à ca 750 g)
3 msk smör
4/5 tsk socker
1 tsk hel kummin
1 l vatten
3 msk konc kycklingfond
salt
svartpeppar

Bbq-rippel

2 dl gräddfil
1 msk barbequesås

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Vintergryta med brysselkål och korv
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Laxgryta Irmeli
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bönchili med bräckt falukorv
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pyttipanna med korv
    Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad