Pyttipanna med korv
Pyttipanna är den ultimata vardagsmaten! Här gör vi en lite annorlunda korvpytt med falukorv, helt utan potatis men med massor av godsaker som linser, purjolök och vitkål. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2020
Ingredienser
4 portioner
1/2 purjolök (à ca 400 g)
400 g vitkål
400 g falukorv
1 tsk smör
4 msk rapsolja
1 förp kokta linser (à ca 380 g)
1 msk asiatisk fisksås
1 tsk sesamolja
1 msk sesamfrön
Till servering
hackad persilja eller koriander
gärna srirachasås eller senap
Gör så här
Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det här var faktiskt inte så gott. Ingen i familjen tyckte kombinationen med fisksås och falukorv var särskilt lyckad.
Sofia
2024-06-04400g vitkål och inte vitlök? :-)
Kristin
2020-04-25Tusen tack Kristin för att du uppmärksammade oss på detta! Vi har nu korrigerat i receptet. 400 g vitlök är ju liiite i mesta laget :D Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-04-27