Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Korv med potatissallad i senapsvinägrett

Prova detta smakrika recept till lunch eller middag som en spännande variant av korv med mos. Till denna korv med potatissallad i senapsvinägrett använder du ingredienser som potatis, ärter, rödlök och dill. Varmkorven blir festligare än vanligt!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 14, 2011
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och koka potatisen. Koka ärterna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skala och skiva löken. Vispa ihop senap, vinäger, olja och honung i en skål. Vänd ner ärterna och löken. Krydda med salt och peppar. Skär potatisen i bitar och blanda ner den. Strö över dillen.
  3. Tillaga korven enligt förpackningens anvisning.
  4. Servera potatissalladen till korven.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kroven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 900 g potatis
  • 2 dl frysta gröna ärter
  • 1 rödlök
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk flytande honung
  • 3 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 2 msk hackad dill
  • 600 g varmkorv
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 3064 kJ / 732 kCal
Läs mer om näringsvärden