Korv med potatissallad
![Korv med potatissallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63462/cf_259/korv_med_potatissallad.jpg)
Kokt korv och potatissallad med ärtor, dijonsenap och honung är snabblagad men god vardagsmat som går att förbereda dagen innan. Korven behöver dock tillagas just inför servering.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2012
![Korv med potatissallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63462/cf_259/korv_med_potatissallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
900 g fast potatis
2 dl gröna ärtor
1 rödlök
1 msk dijonsenap
2 msk vitvinsvinäger
3 msk olivolja
1 msk flytande honung
3 krm salt
1 krm peppar
1/2 romansallad
3 msk hackad gräslök
630 g varmkorv
2 lagerblad
10 svartpepparkorn
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2844 KJ / 681 kCal
Fett36.3 g
Kolhydrater60 g
Protein24.7 g
Kommentarer