Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 45 MIN | Medel

Korv mandalay

Korv mandalay, eller falukorv med aubergine och röd lök i mandalay-kryddmix, en middag med indiska toner som du serverar med lite ris. Den svenska falukorven hittar ett nytt hem i denna indiska maträtt med starka smaker.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka riset i dinner-förpackningen enligt anvisning.
  2. Skär korven i tunna strimlor. Skölj och tärna auberginen. Skala och skär löken i klyftor.
  3. Stek korv, aubergine och lök i olja. Tillsätt kryddmixen från dinner-förpackningen och häll över vatten. Låt sjuda under lock ca 15 min.
  4. Servera korven och grönsakerna med ris och cashewnötter, från dinner-förpackningen, samt gärna skivade bananer och rostad kokos.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven.
Curry mandalay dinner innehåller nötter och ev bockhornsklöver vilket sojaallergiker kan reagera på.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 förp curry mandalay dinner
  • 400 g falukorv
  • 1 aubergine
  • 2 rödlökar
  • 1 msk olja
  • 4 dl vatten
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2557 kJ / 611 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer