Körsbärskompott

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Körsbärskompott

I den här körsbärskompotten hittar du delikata smaker från äpplen, vaniljstång, kanel och kardemumma. Den mjuka fruktiga röran tillsammans med knapriga nötter är oerhört smarrig.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Körsbärskompott

Ingredienser

1 l
30 g  nötter (t ex valnötter, pistachnötter eller mandel)
ca 2   liter körsbär
2   äpplen
1   vaniljstång
1 1/2 dl  syltsocker
1/2 tsk  kanel
1/2 tsk  kardemumma

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Körsbärssylt
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Körsbärssylt med choklad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Minidoughnuts med körsbärssylt
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dutch baby med risgrynsgröt
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pavlova med körsbär och rostad vit choklad
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Topfenstrudel – strudel med kvarg
Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga