Ja, du hör ju! Körsbärskaka med kokos, hur mumsigt låter inte det? Körsbär finns ofta numera i frysdisken och bidrar med såväl härligt tuggmotstånd som sötsyrlig smak. Strö kokos i formen innan du häller i smeten och gräddar. En himmelskt god kaka, vi lovar.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2015
Gör glutenfri: ersätt vetemjölet med glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: använd laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt margarin.
Innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Monika
2021-07-30Min kaka stod inne 1 , 20 t! Glasyren blaskig, bara rann!! Kan ju inte stämma!!😢
Redaktionen ICAse
2021-08-04Hej Monika! Vad tråkigt att höra att den inte blev bra. Det är tyvärr svårt att veta vad som kan ha gått fel när du bakade den... Följde du receptet och hade i allt som skulle med i smeten? Hälsningar Elina
Jenny
2020-06-28Jag använde Icas mjölkfria "smör" och bakade i 30 gradig värme, så jag va väldigt nervös när den så kallade smeten skar sig. Jag fick dessutom sleva upp "smeten" i formen. Men det märktes inte alls när kakan väl va gräddad. Så otroligt god, jag har redan ätit två bitar (men jag har inte hällt på glasyren än).
Mickael
2015-10-11Sagolikt gott!