Kokosprickiga frukt- och bärspett
Är du ute efter en spännande, snygg och rolig efterrätt? Servera grillspett fyllda med frukt och bär och strö kokos över. Servera de smarriga spetten tillsammans med krämig vaniljglass och njut av en fantastiskt god dessert!
Ingredienser
4 portioner
1/2 dl riven kokos
1 klyfta honungsmelon (1 klyfta motsvarar ca 200 g)
2 päron
250 g jordgubbar (250 g motsvarar ca 1/2 liter)
12 - 16 körsbär
1 msk olja
1 msk pressad saft av lime eller citron
1 msk råsocker
50 g mörk blockchoklad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1340 KJ / 320 kCal
Fett14 g
Kommentar
Jättegott om man INTE grillar spettet. Det smälter ju bort liksom...
Annika
2002-06-27