Är du ute efter en spännande, snygg och rolig efterrätt? Servera grillspett fyllda med frukt och bär och strö kokos över. Servera de smarriga spetten tillsammans med krämig vaniljglass och njut av en fantastiskt god dessert!
Ingredienser
4 portioner
1/2
dl
riven kokos
1
klyfta honungsmelon (1 klyfta motsvarar ca 200 g)
2
päron
250
g
jordgubbar (250 g motsvarar ca 1/2 liter)
12 - 16
körsbär
1
msk
olja
1
msk
pressad saft av lime eller citron
1
msk
råsocker
50
g
mörk blockchoklad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
2
1 st
Kommentar
Annika
2002-06-27
Jättegott om man INTE grillar spettet. Det smälter ju bort liksom...
Kommentar
Annika
2002-06-27Jättegott om man INTE grillar spettet. Det smälter ju bort liksom...