Koreanska revbensspjäll

Revbensspjäll passar utmärkt att servera vid festliga tillfällen. Testa att marinera revbensspjällen på koreanskt vis med vitlök, ingefära, soja, honung, sesamolja, ättiksprit och chilipasta. Fantastiskt gott!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Gör så här
00:45:00
00:45:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
4 stUnderbar smak och lukt upplevelse har haft dessa på julbordet sedan receptet fanns i Buffe Förutom några år när vi varit utomlands eller bortbjudna på jul. Idag 22 januari har vi gjort en ny portion av de koreanska revbensspjällen som vi ska njuta av som middagsmat.
Astrid
Underbart gott, vi har det traditionellt varje år på julbordet !
Elin
Jag har intet att tillägga eller förändra och håller med Lena-Marie. Jag fick rätten på min 70-årsdag. Och ska nu försöka laga den alldeles själv.
Ulf