Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Koreansk gurksallad

Korvtopping gör grillkvällen ännu godare! Här är en fräsch, koreansk variant med gurka, chili och sesamolja. Sött och syrligt, grönt och krispigt – passar extra bra till den lite kryddigare korven.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skiva gurkan tunt och blanda den med salt och socker.
  2. Hacka gräslöken.
  3. Blanda risvinägern med chilipulver, sesamolja, sesamfrön, gräslök och gurkan.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på korven och brödet.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Tips

Förslag på korvar: Izletes Kabanoss, Telicherry pepper, chorizo, råkorv chili/oregano.

Korv ingår inte i näringsberäkningen.

Ingredienser

  • 1 gurka
  • 1 tsk salt
  • 1 msk strösocker
  • 1/2 kruka gräslök
  • 1 msk risvinäger eller vitvinsvinäger
  • 2 tsk chilipulver
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 msk rostade sesamfrön
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 135 kJ / 32 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer