Korvtopping gör grillkvällen ännu godare! Här är en fräsch, koreansk variant med gurka, chili och sesamolja. Sött och syrligt, grönt och krispigt – passar extra bra till den lite kryddigare korven.
Kontrollera noga innehållet i korven och brödet.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Receptet har uppdaterats aug 2021.
Kommentarer
Birgitta
2022-01-01Jättebra recept - kommer att använda ofta!
Carina
2021-07-15Verkligen dags att se över detta recept. Följer man receptet blir så mörkt och tråkigt, inget man vill servera. Smakade inget vidare med så mycket salt och chilipulver. Gjorde som tidigare recensenter, chiliflakes ist för chilipulver,(då ser det ut som på bilden iaf)och hälften av salt. Då blir det helt okej.
Redaktionen ICAse
2021-08-19Hej Carina! Tack för din kommentar. Vi har nu provlagat om och uppdaterat receptet med nya mängder och som du skriver ska det vara chiliflakes inte chilipulver. Hoppas du vill testa receptet igen. Hälsningar Ulrika
Maria
2021-05-04Så gott till korv! Jag tar dock chiliflakes istället för chilipulver. Det både ser trevligare ut och är godare, tycker jag.