Köpenhamnsbiff med lök, tomat och ost

Köpenhamnsbiff med lök, tomat och ost är en härlig köttfärsgratäng som du tillagar i ugn och sen gratinerar med gul lök, tomat och ost. En krämig och mycket smakrik rätt som både barn och vuxna gillar! Servera köpenhamnsbiffen med nykokt potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2011

Gör så här
00:00:00
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2582 KJ / 683 kCal
Fett32.6 g
Kolhydrater56.4 g
Protein37.5 g

Kommentarer
8 stJättegott. Gör den ofta.
Greger
Jättegott. Passar bra en söndag. Då får man till matlådan oxå . 5 stjärnor av 5.
Greger
Ganska smaklöst men tillsatte chilikrydda och då var den -4
Kristina
Undrar om det fungerar med formbar veg.-färs? Någon som provat?
Agneta
Såg att det finns två varianter av denna! Gjorde den andra. Smakade mest mjöl och salt. Åt lite sedan slängde jag resten. Men denna är kanske bättre?
Lillemor
Hej Lillemor! Trist att den andra inte föll dig i smaken. Hoppas att du gillar den här bättre! Hälsningar Elina
ICA-köket
Tyckte det mest smakade mjöl och salt. För mycket med 1 dl ströbröd?
Lillemor
Hej Lillemor! Nej, det är inte för mycket ströbröd. Du kan ju testa ha i lite mindre om du så önskar. Hälsningar Elina
ICA-köket
Riktigt gott och enkelt. Kommer att lagas fler gånger.
Hanna
Smakade mycket bra! Kommer definitivt laga detta igen. Dubblerade dock osten och serverade med en sallad.
Daniel