Färsbiff ”Köpenhamn” med tomat, lök och ost
En uppskattad färsbiff med tomat, lök och ost som kommer bli din nya favoriträtt! Den smarriga färsbiffen gör du i två etapper i ugnen, först med enbart köttfärsen och sedan med de övriga, tillredda ingredienserna. Ät din "Köpenhamn" med potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2011
Ingredienser
4 portioner
1 dl ströbröd
1 1/2 dl mjölk
8 potatisar
500 g blandfärs
1 1/2 tsk salt
1 krm peppar
2 gula lökar
2 msk smör eller margarin
3 dl grönsaksbuljong
1 msk kinesisk soja
4 tomater
150 g riven gratängost
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lättgjord. Ökade på vätskan för lösare färs och använde kryddpeppar.
Maria
2022-06-11Älskades av hela familjen! Vaxbönor passade bra till.
Emmy
2020-06-01Supergott jag kryddade på lite extra och det behövdes, men smaken är ju olika
Louise
2020-04-21