En uppskattad färsbiff med tomat, lök och ost som kommer bli din nya favoriträtt! Den smarriga färsbiffen gör du i två etapper i ugnen, först med enbart köttfärsen och sedan med de övriga, tillredda ingredienserna. Ät din "Köpenhamn" med potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
8 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från ägg men innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller PO fiber.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt ströbröd, byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risbaserat alternativ, använd mjölkfritt matfett. Uteslut osten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2022-06-11Lättgjord. Ökade på vätskan för lösare färs och använde kryddpeppar.
Emmy
2020-06-01Älskades av hela familjen! Vaxbönor passade bra till.
Louise
2020-04-21Supergott jag kryddade på lite extra och det behövdes, men smaken är ju olika