Färsbiff ”Köpenhamn” med tomat, lök och ost

Betyg 3.6 av 5.
34 personer har röstat
7
Färsbiff ”Köpenhamn” med tomat, lök och ost

En uppskattad färsbiff med tomat, lök och ost som kommer bli din nya favoriträtt! Den smarriga färsbiffen gör du i två etapper i ugnen, först med enbart köttfärsen och sedan med de övriga, tillredda ingredienserna. Ät din "Köpenhamn" med potatis.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2011

Färsbiff ”Köpenhamn” med tomat, lök och ost

Ingredienser

4 portioner
1 dl ströbröd
1 1/2 dl mjölk
8 potatisar
500 g blandfärs
1 1/2 tsk salt
1 krm peppar
2 gula lökar
2 msk smör eller margarin
3 dl grönsaksbuljong
1 msk kinesisk soja
4 tomater
150 g riven gratängost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
34 personer har röstat

Kommentarer

Lättgjord. Ökade på vätskan för lösare färs och använde kryddpeppar.

Maria

2022-06-11

Älskades av hela familjen! Vaxbönor passade bra till.

Emmy

2020-06-01

Supergott jag kryddade på lite extra och det behövdes, men smaken är ju olika

Louise

2020-04-21

Testa liknande recept

Köpenhamnsbiff
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kasslergratäng med broccoli och gula morötter
Betyg 3.3 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabb fiskgratäng med osttäcke
Betyg 4.4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Köpenhamnsbiff med lök, tomat och ost
Betyg 3.6 av 5.
58 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pastagratäng med kryddiga korvar
Betyg 3.5 av 5.
43 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rostbiff med potatisgratäng
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga