Ett mättande recept på dansk husmanskost. Dansk skomakarlåda gör du av bland annat potatis, köttfärs, bacon och lök. Perfekt vardagsmat för den som vill laga något enkelt och gott.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
52 2011
Rätten är äggfri.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt ströbröd och matfett. Byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fredrik
2012-01-04Mina barns kommentar var "Det här var jättegott!" Jag hade även lök i biffarna samt att jag lät lite överbliven julskinka stekas tillsammans med bacon. Övrigt följdes receptet.
Karin
2011-12-29Jo då Carina det går alldeles utmärkt. Varje gång jag skall göra potatismos kokar jag potatisen i småbitar i 10 minuter.. Lycka till :):):):):)
Carina
2011-12-26Jag har inte lagat receptet än, men det ser lockande ut. Men ni bör ändra tillagningstiden - att skala, koka och mosa potatis är faktiskt inte möjligt att göra på under 30 minuter.