UNDER 15 MIN | Enkel

Kombucha bellini

Bellini är en klassisk italiensk drink med solmogna persikor och champagne. I det här receptet har vi bytt ut champagnen mot kombucha – för dig som vill servera en härlig alkoholfri kombucha bellini.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tvätta persikorna och dela dem i hälften. Ta bort kärnan och dela fruktköttet i små bitar.
  2. Lägg persikor och socker i en matberedare eller blender och mixa ihop.
  3. Tillsätt kall kombucha i blendern och rör runt med en sked.
  4. Häll upp bellinin i glas med is, pressa över lite lime och servera.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Recept i samarbete med Captain Kombucha.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 3 persikor
  • 3 tsk rörsocker
  • 1 flaska kyld kombucha original (à 400 ml)
  • 1 lime
  • is