Sallad med getost och rosmarinstekt persika

Betyg 4.8 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Sallad med getost och rosmarinstekt persika

Söt rosmarindoftande persika tillsammans med amper getost är en förtjusande smakkombination i den här somriga salladen. En spännande sallad där persikoklyftor hastigt steks i olivolja som sedan blir basen för en frisk citrondressing tillagad i pannan.

Sallad med getost och rosmarinstekt persika

Ingredienser

4 portioner
1 isbergssallad
1/2 citron (1/2 citron motsvarar ca 2 msk citronsaft)
3 persikor
1 morot
2 plommontomater
ca 200 g getost
2 msk pinjenötter
2 tsk olivolja
1 kvist rosmarin
2 tsk råsocker
2 msk vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.24 personer har röstat

Kommentar

Jättegott! Hoppade över krånglet med vattnet. Rev citronsaft direkt över persikorna i stekpannan, blev fräscht och gott.

Helene

2018-07-29

Näringsvärde per portion

Energi1278 KJ / 306 kCal
Fett20.1 g
Kolhydrater17 g
Protein13 g

Testa liknande recept

Grillade nektariner och persikor
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Caprese med mozzarella, persika och melon
Betyg 4.8 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade persikor med honung, rosmarin och pinjenötter
Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Somrig pastasallad
Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pizza med persika och getost
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad