Sallad med getost och rosmarinstekt persika

11
1
Sallad med getost och rosmarinstekt persika

Söt rosmarindoftande persika tillsammans med amper getost är en förtjusande smakkombination i den här somriga salladen. En spännande sallad där persikoklyftor hastigt steks i olivolja som sedan blir basen för en frisk citrondressing tillagad i pannan.

Skriv ut
Sallad med getost och rosmarinstekt persika

Ingredienser

4 portioner
1
isbergssallad
1/2
citron (1/2 citron motsvarar ca 2 msk citronsaft)
3
persikor
1
morot
2
plommontomater
ca 200 g
getost
2 msk
pinjenötter
2 tsk
olivolja
1
kvist rosmarin
2 tsk
råsocker
2 msk
vatten

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentar

Helene

2018-07-29

Jättegott! Hoppade över krånglet med vattnet. Rev citronsaft direkt över persikorna i stekpannan, blev fräscht och gott.

Näringsvärde per portion

Energi 1278 KJ / 306 kCal
Fett 20.1 g
Kolhydrater 17 g
Protein 13 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept